Avís Legal

 

AVÍS LEGAL

Vostè està visitant la pàgina web www.50anysrugbigeieg.cat propietat de GEIEG. Aquest Avís Legal regula l’accés i utilització de la pàgina web www.50anysrugbigeieg.cat que GEIEG posa a disposició dels usuaris d’Internet. S’entén per usuari la persona que accedeixi, navegui, utilitzi o participi en els serveis i activitats del web. L’accés i navegació d’un usuari pel web implica l’acceptació sense reserves del present Avís Legal. GEIEG es reserva expressament el dret a modificar l’Avís Legal. L’usuari reconeix i accepta que és la seva responsabilitat revisar la web i el present Avís Legal.


COMPORTAMENT DE L’USUARI

Vostè es compromet a utilitzar aquest lloc i la informació continguda en ell de forma ètica i responsable i a tractar a la resta de visitants amb respecte.


MARQUES

En aquest lloc es poden esmentar o utilitzar de manera directa o indirecta alguns termes, logotips i/o imatges, que constitueixen marques registrades pels seus respectius propietaris. GEIEG no es fa responsable del mal ús que poguessin fer terceres persones respecte a aquestes marques.